Nya medarbetare!

Forsheda Hus växer och vi är glada att kunna välkomna nya medarbetare till anläggningen i Smålandsstenar.

Philip och Nawid

Philip kommer ha rollen som fabrikschef i Smålandsstenar. Han säger:

- Jag ser fram emot med att börja på Forsheda Hus och utvecklas som person både privat och som fabrikschef. Mina förväntning är att få fabriken mer säker och effektiv, samt få medarbetarna att kämpa mot gemensamma mål.

Det går precis hand i hand med Forsheda Hus plan strävan och Philip kommer med sina tidigare erfarenheter från det militära och med sin ingenjörsutbildning bli en stor tillgång!

Nawid stärker upp konstruktörsteamet i Smålandsstenar och kommer arbeta främst med utfackningsväggar. Nawids tankar om sitt arbete på Forsheda Hus:

- Som konstruktör på Forsheda Hus Ab förväntar jag mig att vara i en position där jag gör skillnad på konstruktionsidén och delta i allt från stora och komplexa till små projekt. För mig är det otroligt viktigt att känna stolthet över det företag jag jobbar på, och det gör jag verkligen.

Nawid är nyexaminerad byggingenjör med stort intresse för beräkningar och konstruktion. Vi ser att han kommer bli en viktig kugge i vår verksamhet.

Både Philip och Nawid har spenderat de första dagarna i produktionen, något som ger dem en genuin kunskap om våra produkter och inte minst lär de känna produktionsmedarbetarna!