Industribyggnader och industrihallar

Välj en av våra industrihallar eller rita din egen. Hos oss hittar du olika hallar att titta närmare på. Snabbt och enkelt.

Ritningar och skisser

Givetvis kan du anpassa våra grundförslag med några av alla tillval. Vill du ha hjälp med förslag eller tips på idéer och lösningar är det bara att kontakta oss så hjälper vi till. Oavsett hur du gör är det alltid lika smidigt och bekvämt att bygga våra maskinhallar. Anledningen är enkel.

Med vårt unika väggblocksystem får du en färdig lösning som bara är att sätta ihop som en byggsats enligt en tydlig monteringsanvisning. Bekvämt och väldigt tidsbesparande.

Vi uppför och levererar industribyggnader för olika ändamål. Det kan vara t.ex. industrihotell, lagerhallar, industrilokaler som eventuellet även ska kombineras med kontor. Då det i de flesta fall inte behövs några bärande pelare inne i stålbyggnaden kan man utnyttja hela golvytan. Industrihallarna kan vara både isolerade och oisolerade eller en kombination av båda.

Utförandet av Er industribyggnad kan variera mycket och kan anpassas efter Ert behov och önskemål såsom att stålbyggnaden ska beräknas och dimensioneras för t.ex. en traverslast. Ta kontakt med oss för ytterligare information och för vidare diskussion om Ert byggprojekt.

Vi garanterar hög kvalitet i allt material. Så hög att vi vågar ge 10 års materialgaranti på alla våra produkter.