Utfackningsväggar i stål respektive trästomme

Vi på Forsheda Hus AB erbjuder utfackningsväggar i både stål och trästomme, där du som kund har stora valmöjligheter kring prefabriceringsgraden

utfackningsvägg.jpg

Vi erbjuder våra kunder alla varianter allt från en enkel skelettvägg till en vägg som innehåller allt mellan träfasad till invändigt installationskikt, där vi även kan montera fönster och erbjuda håltagning och montage av stålpelare redan i fabrik, självklart kan dessa brand isoleras om så önskas.

Vår kompletta bjälklagsform av typen ergonomic, kommer isolerad med valfri sort, bl.a. stenull, cellplast eller alternativ av hållbara materialslag.

Bjälklagformen är godkänd för montering av fallskyddsfästen (typ Combisafe) där du som kund tillhandahåller smygfästen som vi monterar i fabrik, vartefter ni demonterar säkerhetsstaketen på byggplats senare så lämnar ni bara tillbaka fästena till er närmsta uthyrningscentral.

Ett populärt tillval hos många av våra kunder är den provisoriska byggdörren som bibehåller ett väderskydd samtidigt som den möjliggör enklare in & utgång ur byggnaden under byggtid.

Vi erbjuder ett stort utbud av tillval och färdigställandegrad av vår utfackningsvägg. Vårt mål är att vara er självklara byggpartner och strävar alltid efter att vara det mest kostnadseffektiva valet för din vägg. Med våra prefabricerade utfackningsväggar och väggblock gör vi det möjligt för dig som kund att skräddarsy den mest optimala produkten för just din byggplats.

Forsheda Hus största styrka för dig som kund är vår möjlighet att tillverka just den produkt som kommer underlätta mesta möjliga för just din byggarbetsplats.

utfack.png

Kontakta oss för kommande projekt