There is a license error on this site:
License has expired
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
ForshedaGruppen välkomnar ny inköpschef

ForshedaGruppen välkomnar ny inköpschef

Det är med stor glädje som vi presenterar och varmt välkomnar smålandssonen, ingenjören och inköpsesset Linus Svensson som inköpschef på ForshedaGruppen.


Linus besitter en bred och gedigen erfarenhet av arbete med inköp och produktion. Han har drivit markentreprenadupphandlingar, han har jobbat med att strukturera och förenkla projekteringar och han har varit med och upprättat samt utvecklat strategier för effektiva upphandlingar. Han har jobbat på mindre byggföretag såväl som stora, mer välkända bolag som Strängbetong och Einar Mattsson. Senast kommer han från Coreco, och konsultuppdrag hos Bonava Sverige AB.

Vid sidan om att bygga sitt imponerande CV, har Linus hunnit med att bygga två hus, få tre barn och skaffa hund. Som ni förstår, är det en mycket effektiv person som vi nu kan stärka upp ForshedaGruppens ledningsgrupp med.

- Det här är en rekrytering som vi är mycket nöjda med. Linus kommer att arbeta i hela koncernen med att säkra upp leveranser, och med att se till att varor köps in till bästa möjliga villkor. Vi är säkra på att han kommer att utveckla en inköpsfunktion som är riktigt vass, säger Johan Strimbold som är vice VD för ForshedaGruppen.

Linus ser fram emot sitt nya uppdrag, och beskriver att han fått ett bra första intryck.

- Det känns väldigt roligt och motiverande att komma in i gruppen och se att det finns en så stark framåtanda och fokus på att hitta bättre lösningar och erbjudanden. Med min breda erfarenhet kan jag bidra med ett helhetsperspektiv för den fortsatta utvecklingen av inköp för gruppen, med fokus på hållbarhet och lönsamhet genom utökade samarbeten mellan våra bolag och leverantörer.