There is a license error on this site:
License has expired
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
MT-Betong AB blir en del av ForshedaGruppen

MT-Betong blir en del av ForshedaGruppen

Det är med glädje som ForshedaGruppen meddelar förvärvet av MT-Betong.
MT-betong

Vi är mycket stolta och hedrade över förtroendet vi fått att ta över rodret och fortsätta driva detta företag framåt. Ett företag som varit familjeägt sedan starten på 1950-talet. Då med fokus på tillverkning av takpannor. Idag tillverkas högkvalitativ prefab-betong till såväl bostäder och handel, som till industri och lantbruk.

-Det är ett gammalt företag som ägts av släkt länge och vi är mycket glada över att få förvärva det. Det kommer att bli ett bra komplement till våra övriga verksamheter, säger Johan Strimbold, vice VD för ForshedaGruppen.

Förvärvet innebär en stor förstärkning, och utökade möjligheter att möta kundernas behov och önskemål. Förvärvet är även en naturlig del i vårt mål att göra ForshedaGruppen till en one-stop-shop - leverantör.

-Vi ska fortsätta driva verksamheten med dagens produktsortiment, men samtidigt utveckla nya produkter för att passa ännu bättre för våra egna verksamheter liksom för externa kunder. Det är både spännande och hedrande att få förvärva ett så anrikt företag, meddelar Nicklas Vernström, VD på ForshedaGruppen och Forsheda  hus.

 

För ytterligare information, kontakta:

Nicklas Vernström

VD, ForshedaGruppen

E-mail: nicklas.vernstrom@forshedagruppen.se

Tel: 0702-16 71 89

 

Johan Strimbold

Vice VD, ForshedaGruppen

E-mail: johan.strimbold@forshedagruppen.se

Tel: 070-8763438