Om Forshedagruppen

Vårt mål är att vara den självklara professionella partnern för era byggprojekt. Vi agerar snabbt på utveckling och drivs av efterfrågan och våra kunders krav och förväntningar. Vår strävan som partner och leverantör är att ligga på en oslagbar nivå såväl kvalitetsmässigt som prismässigt och alltid vara det mest kostnadseffektiva valet för ditt byggprojekt.

Med fokus på skräddarsydda kundlösningar och effektiv produktion jobbar vi med ständiga förbättringar och utveckling för att tillmötesgå marknadens framtida behov. Forsheda Gruppen erbjuder prefabricerade byggkomponenter i högklassig nivå, både pris- och kvalitetsmässigt, i en enkel och smidig kundupplevelse.

Forsheda Gruppen arbetar med förvärv och verksamhetsutveckling av bolag inom byggsektorn och närliggande produkter. Vårt mål är att bli den professionella byggarens One-Stop-Shop för allt ett byggprojekt behöver och kan få prefabricerat.

Vår vision är att skapa nya förutsättningar för hållbart byggande som både ska förenkla och effektivisera byggprocessen och samtidigt underlätta planering, logistik och samordning runt byggprocessen.


Vi vill bli Din självklara byggpartner.