Dörrar

Ur norra Norrlands hårda klimat och med en alldeles särskild passion för trähantverk, växte Polardörren fram. Sedan år 1946 har företaget med stor kärlek, stolthet och noggrannhet tillverkat handgjorda dörrar. Dörrarnas fingerskarvade furu och handlackade ytor vittnar om att noggrannheten, och passionen för det svensktillverkade hantverket lever vidare än idag.

Polardörren erbjuder ytterdörrar i flera olika stilar och modeller. I sortimentet går det att finna allt från moderna funkisdörrar, till tidlösa dörrklassiker som älskats av generationer. Vi erbjuder enkla ytterdörrar såväl som praktiska pardörrar. Det är viktigt för oss att varje kund får en dörr som passar just deras önskemål, och därför erbjuder vi en mängd olika tillval och sätt att skräddarsy dörrarna.

 

Det går att välja om dörren ska vara vänster-eller högerhängd och hur stort ljusinsläpp det ska vara. Vi erbjuder sex olika typer av glas, och vi har tagit fram sex jordnära basfärger med inspiration hämtad från den norrländska naturen. Som tillval går det att få dörren i någon av baskulörerna, eller i eget val av NCS-kulör. Några dörrar kan även beställas i träslag som teak eller ek, och det går dessutom att göra tillval i form av trälister eller olika typer av spröjs. Vi erbjuder också tillbehör så som lågprofiltrösklar, brevinkast, mekaniska dörrklockor, lås och beslag.

 

På Polardörren finns det möjligheter. Gå in på Polardörren för att läsa mer och har du funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss.