Trähus

Din självklara byggpartner för bostadsutveckling och träprojekt. Vi kan leverera färdiga materialsatser där allt från ovan platta, till klar utsida ingår. Det ska vara lätt att bygga!
väggelement bild

Vår småländska träproduktion är av högsta kvalitet. På fabriken prefabriceras bland annat ytterväggar, bärande innerväggar, bjälklagskassetter och taklösningar. En specialitet vi har är våra mycket höga träväggar, som vi kan bygga upp till nästan 9,5 meters höjd. Dessa används för att få stående panel utan midjebleck. Vi kan hantera flera olika byggsystem, bland annat vanliga massivreglar och Masonite Beams. Masonite Beams passar särskilt bra för att bygga i flera våningsplan, och för att göra lägenhetsskiljande bjälklag med goda akustikegenskaper. Vi tillverkar och levererar till flerfamiljshus, både hyreshus och bostadsrätter, men är också med och bygger parhus, radhus, förskolor, LSS-boenden och vårdcentraler. Vi kan leverera enskilda komponenter, såväl som färdiga stomlösningar och kompletta husleveranser som enkelt kan monteras ihop. Centralt i vårt arbete är flexibilitet. Vår affärsidé bygger på att i största möjliga mån tillmötesgå våra kunders önskemål, och utefter dem anpassar vi både vägguppbyggnad och materialval.

 

Utöver prefabricerade produkter, är vi stolta över att kunna erbjuda färdiga material-kit för platsbyggnation av innerväggar, entréer och altaner. Dessutom har vi ett stort kontaktnät både inom och utom koncernen, vilket gör att vi kan erbjuda flera typer av komponenter. Exempelvis, takstolar, balkar och stålpelare.

 

Gå in på Forsheda Hus för att läsa mer om vår träproduktion. Och tveka inte på att höra av er till oss på ForshedaGruppen om ni är intresserade av en helhetslösning för ert projekt, eller om ni har andra frågor och funderingar.